Annons
Annons

This is where I leave you


 

Nu drar den här bloggen ur pluggen. Men separationsångest vore inte separationsångest om man inte försökte dra ut på avskedet in i det sista.

Brody-While-Were-Young-1200

• Igår såg jag en förhandsvisning av Noah Baumbachs film While we’re young, där Ben Stiller och Naomi Watts spelar ett par i fyrtioårsåldern som blir vänner med ett par i 25-årsåldern, spelade av Adam Driver och Amanda Seyfried. Tyckte mycket om den, och inte bara för att den innehåller så många personer jag gillar att titta på (asså finns det en mer magnetisk typ än Adam Driver?). Filmen är som en modern romcom, där rom-delen snarare ligger på vänskapskärlek, och det är så många iakttagelser kring den moderna människans liv och bryderier att man ibland ba ”lägg aaaaav” men allra mest är det kul och härligt och sånt himla New York-kultur-feelgood-mys.

Annons

• En annan grej jag gjorde igår var att fylla år. Fick fina teckningar och en handskriven bok och firade dessutom mig själv med ännu en öronpiercing (högst upp, i det hårda! Så vidrigt att tänka på! Och det blödde jättemycket!) och en dalmatinerprickig tröja.

0297833001_5_100013

• Den här DN-artikeln från igår belyser för övrigt nåt så sinnessjukt att jag inte kan sluta tänka på det.

• Amy Schumer har vi visserligen snackat om flera gånger tidigare, men i ett avslutningsinlägg måste hon vara med igen. Ingen får riskera att missa att hon är roligast i världen just nu.

Har nån missat Last fuckable day och Football town nights? Korrigera det omedelbart!

Ja, och i övrigt hoppas jag att vi ses på insta (@johannasw) och att podden får fortsätta vara en del av era liv.

Stort tack för att ni velat hänga med mig den här tiden, kompisar! ❤

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar