Annons
Annons

Ögonsmink


 

Som vanligt när man borde ha andra saker för sig är det helt nya, plötsligt superviktiga grejer man (ok, jag) börjar ägna sig åt. Har bland annat ett hus att packa, men researchar istället sminkpennor som en galen person. Tänker mig nämligen att jag vill förnya sminkrutinen med en råsmart ögonskuggepenna – tjoff, tjoff, så är man klar liksom.

Annons

Just ”tjoff, tjoff, så är man klar” är helt klart min favoritmakeup-rutin. En annan sak jag gillar är bra namn på grejer, så Cliniques Chubby Stick var min utgångspunkt.

clq_7NYF01_250

 

Men jag hittade inte nån perfekt färg där – jag tänker mig en greigelilaaktig nyans, typ exakt en sån som jag haft i vanlig ögonskuggeform tidigare.

 

Generate

 

Är ju ett fan av Laura Mercier-produkter, så sen gick jag till den disken och testade Caviar Stick Eye Colour. Väldigt glittriga jävlar, visade det sig. Vill inte ha så mycket glitter.

503085463_product_1

 

By Terrys penna heter Ombre Blackstar och det låter som ett härligt rymdskepp som jag gärna vill ha i min ägo, men alltså, ska man betala mycket för en sminkgrunka vill jag att det ska kännas som en kvalitetsprodukt när man håller i den. Nu är jag kanske ytlig när det gäller ytliga saker, men By Terrys förpackningar känns ofta helt rangliga och den här pennan hade hur som helst också för mycket glitter i sig.

bobbi

 

Avslutade med Bobbi Browns Long-Wear Cream Shadow Stick. Bäst hittills, men hmm, det där ”Long-Wear” i namnet antyder – och mitt prov på handen bevisade – att denna penna sitter som berget. Det är i och för sig en fördel för många, men ORKA hålla på med separat sminkborttagningsmedel! Min näst bästa favoritmakeup-rutin är ju helt klart ”tjoff, tjoff, så har man blivit av med det”. Jakten går vidare.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar