Annons
Annons

Målar om


 

Eftersom jag är extremt impulsiv när det gäller hemmagrejer – och det gäller allt från flytt till inredningsbeslut – hade jag tänkt motarbeta de känslorna den här gången. Verkligen fundera igenom saker och ting och inte göra några förhastade prylar. Hitta de perfekta lösningarna och hålla mig till dem, kosta vad det kosta vill. Kanske till och med skapa några fräcka Pinterestmoodboards, för att sammanfatta inspirationen.

Annons

Well, det funkade NÄSTAN. I helgen kände jag starkt att en och en halv vecka med den blommiga kökstapeten fick vara nog, och i första lediga sekund bar det av till Fredells för inköp av färg (och stege – 3,20 i takhöjd kräfva dessa grejer, eftersom mina barn förbjöd mig ställa mig på en hög pall på matbordet). Men för att hålla nere de värsta impulserna köpte jag bara två provburkar och åkte hem och testade.

FullSizeRender

Den gråmörkgröna är egentligen jättefin, men kändes för mörk för det här rummet. Det tyckte även Pella, visade det sig när jag för en minut lämnade köket. Men den grå, som känns som om den har lite lila och rosa i sig (ett argument som går hem på brudarna) fick godkänt. Kunde därför återvända till färgdisken (underbart ställe) och köpa mer. Och hann idag få in ett målningsrace mellan skollämning och jobbstart. OBSERVERA GÄRNA HUR NOGGRANN JAG VARIT MED TEJPANDET! Det här är en ny, eftertänksam person som varit i farten, det ser vem som helst.

IMG_0724

Älskar att måla. Ett till OBS förresten. Lampan är extremt temporär. Det var bara för att jag ville testa att sätta upp nåt och den lampa som egentligen ska sitta här visade sig behöva elektrikerhjälp. Buuuuu för sånt. Går helt emot impulslivet.

Men en annan grej! Idag är det måndag vilket betyder podcast! Denna vecka handlar det bland annat om Kylie Jenner, ögonblicksmagi och tv-serier. Lyssna gärna här nedan, eller genom att klicka här.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar