Annons
Annons

Fikonbarnet


 

Nytt hem, samma gamla växtpreferenser. Mycket nöjd med att bo mittemot en blomaffär så att det finns ständig tillgång till eukalyptus, även om jag är mindre nöjd med att sagda blomaffär är en av de som fattat eukalyptusens egenvärde och inte bara ser kvistarna som bukettutfyllnad. Priset blir då alltid fem gånger högre. Mitt tredje barn, fikonträdet, kommer kanske snart få flytta ut på balkongen. Jag träffade nämligen just en vän vars träd flyttade ut i helgen. MEN VÅGAR JAG?

Annons

IMG_0644

 

Medan såna här svåra beslut väntar på att tas kan jag meddela att ett nytt poddavsnitt finns ute. Det handlar om jättemysiga hipsterkulisser, livsdrömmar och kändisbarn. Bland annat. Går att hitta på iTunes och Acast och alla möjliga poddställen.

Klicka här för direktlänk. 

Kan också meddela att den här bloggen kommer knoppa in snart, ungefär samtidigt som knopparna slår ut (okej knopparna KANSKE slår ut tidigare, men det lät ju bra). Hollywood var ju från början tänkt som en ren galablogg under perioden jag bodde i Los Angeles förra året, men sen har den hängt kvar och innehållit allt möjligt. Nu känner jag att det är dags att säga hej och tack för den här gången. Vi har månaden ut på oss att snacka om sånt som borde snackas om, så är det nån som undrar nåt är det bara att hojta. Och man kan även få en massa urspännande uppdateringar på instagram och twitter.

 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar